Tutustu toimintaamme

Yhdistyksen esittely

Mikä on Finnsafe ry?

Finnsafe ry on vuonna 1970 perustettu turvallisuus-, työhyvinvointi- ja työ­ympäristö­asiantuntijoiden yhdistys, jonka riveissä on noin 400 jäsentä. Haluamme olla osaltamme mukana rakentamassa entistä vahvempaa työturval­lisuuden ja työ­hyvinvoinnin kulttuuria. Lisäksi olemme kumppani, joka tukee jäsenistömme eli turvallisuus­asiantuntijoiden ammatillista kehitystä tarjoamalla muun muassa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia.

Toimintamme on sekä valtakunnallisesti että maakunnallisesti kattavaa. Finnsafe on enemmän kuin pelkkä yhdistys, sillä jäsenistömme muodostaa alan ammattilaisten vaikuttavan verkoston täynnä tietotaitoa. Meitä arvostetaan, koska joukkoomme kuuluu niin teollisuuden, palvelualojen, tutkimus­laitosten kuin korkea­koulujenkin työ­suojelu­asiantuntijoita ja -osaajia.

Lue lisää Finnsafesta:

Ota yhteyttä »

Tutustu yhdistyksen historiaan

Matti Haron teos Turvallisen työnteon puolesta esittelee Työ­suojelu­päälliköt ry:n (Finnsafe) toimintaa vuosina 1970–2010. Historiikin alussa pureudutaan työsuojelun alkutahteihin ja yhdistyksen perustamiseen, jonka jälkeen teos johdattelee lukijan aina vuoteen 2010.

Lue historiikki (PDF) »

Finnsafe ry:n 50-vuotis­juhla­julkaisu on kattava kokonaisuus

Kari Rissan teos Vastuullisuus – turvallisuutta ja hyvinvointia on Finnsafe ry:n 50-vuotisjuhla­kirja. Kirja kertoo muun muassa työsuojelualan ammatillisen yhdistyksen huippu­hetkistä erityisesti viimeisen vuosi­kymmenen aikana.

Lue kirja (PDF) »

Liity jäseneksi – tervetuloa osaksi vaikuttavaa verkostoamme!

Finnsafen jäsenenä pääset nauttimaan muun muassa tapahtumista ja koulutuksista, jotka vievät sinua ammatillisesti eteenpäin. Samalla saat ainut­laatuisen mahdollisuuden verkostoitua.
Huolehdimme myös, että pysyt alasi ajankohtaisten asioiden aallon­harjalla.

Liity jäseneksi »

Liity jäseneksi Jäsensivut