Tervetuloa osaksi yhteisöä!

Liity Finnsafen jäseneksi

Mitä hyötyä Finnsafen jäsenyydestä on?

Haluaisitko olla osa turvallisuus­asian­tuntijoiden vaikuttavaa verkostoa? Liity mukaan aktiiviseen joukkoomme! Finnsafe ry:n jäsenenä pääset osaksi laajaa turval­lisuus­asiantuntijoiden yhteisöä (noin 400 henkilö­jäsentä). Jäsenistömme toimii työnantajansa tukena useissa erilaisissa turvallisuus­kentän asian­tuntija­tehtävissä (muun muassa työsuojelu, työterveys, palosuojelu, vartiointi ja ympäristön­suojelu) ja rooleissa (kuten riskie­nhallinta­päällikkö, suojelu­päällikkö, työsuojelu­päällikkö ja työ­turvallisuus­insinööri). 

Tarjoamme jäsenis­töllemme lukuisia etuja, joita hyödyntäen pysyt alasi ajankohtaisten asioiden aallon­harjalla ja voit kehittyä ammatillisesti! Tapahtumissamme ja koulutuk­sissamme sinulla on myös ainut­laatuinen mahdollisuus verkostoitua muiden turvallisuus­asian­tuntijoiden kanssa.

Finnsafen tapahtumat ja koulutukset kasvattavat osaamistasi

Finnsafelle on tärkeää tukea jäsenistönsä ammatillista kehittymistä. Tarjoamme muun muassa uusinta tietoa työ­turvallisuus­kysymyksistä ilmaisissa jäsen­tapaamisissa ja maksullisissa koulutuksissa. Lisäksi järjestämme vuosittain Finnsafe-koulutus­päivät. Joka toinen vuosi vuorossa on TTP-tapahtuma eli Työterveys- ja turvallisuus­päivät, jossa on mukana moniammatillinen joukko asiantuntijoita jakamassa parhaita käytäntöjä. Yhdistyksemme jäsenenä voit myös pätevöityä kansallisen pätevöitymis­koulutuksen avulla ja hakea Euroopassa arvostettua alan sertifikaattia.

Finnsafen jäsenenä olet mukana edistämässä turvallisuus­kulttuuria ja rakenta­massa turval­lisempaa tulevaisuutta!

Jäsenmaksun maksettuasi saat tunnukset jäsen­sivuillemme. Jäsensivuillamme voit uppoutua webinaareihin, koulutus­aineistoihin, jäsen­lehtiin sekä muuhun hyödylliseen materiaaliin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa mukaan!

Työnantaja, Finnsafen jäse­nyydestä hyötyy koko organisaatio

Hei työnantaja, haluaisitko huolehtia henkilöstösi työ­turvalli­suudesta ja työhyvin­voinnista entistä paremmin? Nämä teemat ovat Finnsafelle sydämen asioita ja siksi jaamme aiheeseen liittyvää tietotaitoa myös muille. Kun kustannat yrityksesi turvallisuus­ammattilaisen jäsenyyden, koko organisaatiosi hyötyy. Finnsafen jäsenet saavat käyttöönsä arvokasta tietoa ja muita aineistoja sekä mahdollisuuden osallistuksia esimerkiksi webinaareihin ja kattaviin koulutuksiin. Tämä kaikki säästää aikaa ja rahaa sinun organi­saatioltasi. 

Mitä muuta hyötyä jäsenyydestä on organi­saatiolle?

  • Kun työturval­lisuuteen ja hyvinvointiin suunnataan resursseja, se parantaa organi­saation ongelman­ratkaisu­kykyä, keskustelu­kulttuuria, yhteistyötä ja avoimuutta. Tämä tuo myönteisiä tuloksia paitsi turvallisuus­tasoon myös toiminnan laatuun sekä tuottavuuteen.
  • Jäsenyys tukee hyvää mainetta työn­tekijöiden, asiakkaiden ja mahdollisten asiakkaiden keskuudessa.
  • Jäsenyys lisää hyvin todennäköisesti työn­tekijöiden tyyty­väisyyttä, kun he saavat kokea, että turvallisuus­asioista huolehditaan.

Uusia työelämän riskejä ilmaantuu säännöllisesti, mutta jäsenemme saavat kaiken tarvittavan tiedon ajantasaisesti! Verkostomme takaa asian­tuntijoille pääsyn hyviin käytäntöihin ja parantaa kykyä ratkaista ongelmia ja organisaation suoritus­kykyä. Tervetuloa jäseneksi!

Jäsenmaksut vuonna 2024

Henkilöjäsen 70 €
Kannatusjäsen – Silver 350 €
Kannatusjäsen – Gold 1430 €
Kannatusjäsen – Platinum 4990 €
Opiskelijajäsen 10 €

Tiedustelut

Toiminnanjohtaja Tiina Lius
09 507 1410
toimisto@finnsafe.net

Liity jäseneksi – tervetuloa osaksi vaikuttavaa verkostoamme!

Finnsafen jäsenenä pääset nauttimaan muun muassa tapahtumista ja koulutuksista, jotka vievät sinua ammatillisesti eteenpäin. Samalla saat ainut­laatuisen mahdollisuuden verkostoitua.
Huolehdimme myös, että pysyt alasi ajankohtaisten asioiden aallon­harjalla.

Liity jäseneksi »

Liity jäseneksi Jäsensivut